51 27 12 65

faa@finnaagaard.dk         

Professionel haveservice

Konkurrencedygtige priser

4.3 / 5 stjerner på Google

Træfældning og beskæring af træer, buske med videre

Hos Aagaard Service tilbyder vi træfældning, rodfræsning samt beskæring af træer og buske for kunder i Grindsted, Haderslev, Give, Billund og omegn. Vi planter også nye træer og buske. Træfældning og beskæring kan være et enkelt træ i haven, eller det kan være en større mængde af træer på et erhvervsareal.

Beskæring af træer af enhver art

Vi tilbyder træfældning og træbeskæring af alle typer af træer, og det kan også være frugttræer og æbletræer. Vi tager gerne de afskårne grene med, når vi er færdige med træfældningen eller beskæringen. Vi kan også udføre rodfræsning, hvis du ønsker dette.

Vi sørger naturligvis for afspærring og tilladelse fra kommunen, hvis der er tale om træfældning og træbeskæring ud mod offentlig vej.

Vi tilbyder også andre former for anlægsarbejde og haveservice. Det kan være alt fra nyanlæg til omlægning af eksisterende grønne arealer.

Hvad koster træfældning?​

Vi har specialpriser på fældning af træer og beskæring af buske fra oktober indtil marts.

Kontakt os og hør mere om vores priser eller få udarbejdet et uforpligtende tilbud på fræsning, træfældning eller beskæring af træer og buske. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfter mulighederne.

Vi laver blandt andet også stubfræsning, rodfræsning, vintertjeneste og meget mere

Ring på telefon 51 27 12 65 eller skriv til vores e-mail faa@finnaagaard.dk.

Kontakt os

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Aagaard Service - Have og anlæg

​CVR: ​11864635​