51 27 12 65

faa@finnaagaard.dk         

Professionel haveservice

Konkurrencedygtige priser

4.3 / 5 stjerner på Google

Rodfræsning af rodnet og stubfræsning​

Skal du have udført rodfræsning eller stubfræsning? Hos Aagaard Service har vi stor erfaring med rodfræsning og stubfræsning for private og erhverv. Vi stubfræser og rodfræser for kunder i blandt andet Grindsted, Give, Haderslev og Billund samt andre steder.

​Stub- og rodfræsning med specialudstyr

​Vi tilbyder træfældning af store og små træer, og derudover tilbyder vi stubfræsning og rodfræsning. Ved træfældning sørger vi for afspærring og tilladelse, hvis fældning, topkapning og træbeskæring skal udføres ud mod offentlig vej.

Vi rodfræser og stubfræser også træer, som er væltet eller allerede er fældet. Det kan for eksempel være en træstub, der står i vejen for en terrasse eller lignende.

​Vi benytter professionelt specialudstyr til både fældning og fræsning, og vi bortskaffer gerne træ og grene. Vi har 10 års erfaring med træfældning og har en baggrund som landmand.

Hvad koster stubfræsning?

​​Vores priser for stubfræsning afhænger af opgavens omfang. En rodfræsning af et gammelt træ med stort rodnet, koster naturligvis mere end en mindre fræsning af en stub.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på fræsning

​Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for træfældning, rodfræsning og stubfræsning. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris, og vi kommer også gerne ud for at kigge på træet eller stubben.

Du kan ringe til os på telefon 51 27 12 65 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail faa@finnaagaard.dk.

Kontakt os

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Aagaard Service - Have og anlæg

​CVR: ​11864635​