51 27 12 65

faa@finnaagaard.dk         

Professionel haveservice

Konkurrencedygtige priser

4.3 / 5 stjerner på Google

Professionel vintertjeneste med snerydning og saltning af veje​

​Drømmer du om at få hjælp til snerydning og saltning af veje? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Aagaard Service kommer vi gerne og gør en vintertjeneste for dig, så du ikke skal bekymre dig om sneglatte veje. Vi servicerer primært kunder i og omkring Grindsted, Billund, Haderslev og Give.

De fleste mennesker oplever snerydning og saltning af veje som en sur pligt. Ikke desto mindre er det vigtige opgaver, som bør varetages. Bliver vejene ikke ryddet for sne eller saltet kan det nemlig have alvorlige konsekvenser for både bilister og gående folk på vejene.

Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her. Benyt dig af vores vinterservice, og lad os klare opgaverne for dig, så du kan stå op til en ryddet og saltet vej hver dag.

Hvad koster snerydning?

Den nøjagtige pris på snerydning afhænger af flere forskellige parametre. ​Det kommer f.eks. an på, hvor stort et areal der skal ryddes, samt hvor ofte der skal ryddes. 

​Vi går meget op i at kunne tilbyde attraktive og fornuftige priser til alle vores kunder, uanset hvad opgaven lyder på, og derfor kan du med fordel lade os hjælpe dig.

Vi er et kompetent firma, som overholder alle sine aftaler. Det betyder, at vi kommer til tiden, og at vi altid holder os til den pris, der er aftalt. Når vi udfører saltning af veje eller en anden form for vintertjeneste, kan du derudover være sikker på, at opgaven altid er veludført.

Skal vi gøre en vintertjeneste for dig?

Skal vi hjælpe dig med snerydning, saltning af veje eller en anden form for vintertjeneste? Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme for at lave en passende aftale. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Vi kan kontaktes på telefon: 51 27 12 65 eller på mail: faa@finnaagaard.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi laver blandt andet også stubfræsning, rodfræsning, haveservice og meget andet.

Kontakt os

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Aagaard Service - Have og anlæg

​CVR: ​11864635​