51 27 12 65

faa@finnaagaard.dk         

Professionel haveservice

Konkurrencedygtige priser

4.3 / 5 stjerner på Google

Muldvarpebekæmpelse udføres af professionelle​

Har du problemer med muldvarper i haven, og har du brug for professionel hjælp til muldvarpebekæmpelse i enten Grindsted, Haderslev, Give, Billund eller omegn? Så kan vi hos Aagaard Service hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring inden for muldvarpebekæmpelse, som vi desuden tilbyder konkurrencedygtige priser på. Vi kører både ud til private og erhvervsdrivende, som har brug for at få fjernet muldvarperne i haven.

Vi lægger stor vægt på effektivitet og grundighed i vores arbejde, så vi er sikre på at få fjernet muldvarperne i første omgang.

Vores arbejdsområder inden for havearbejde

Vi er din lokale anlægsgartner og kan derfor også udføre alt dit øvrige arbejde i haven for dig. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Haveservice
  • Anlægning af have
  • Ukrudtsbekæmpelse​
  • Hækklipning
  • Muldvarpebekæmpelse
  • Og meget andet.

Kontakt os og få en attraktiv pris på muldvarpebekæmpelse

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af muldvarper, så kontakt os endelig og fortæl om din opgave, så kommer vi gerne ud til en uforpligtende besigtigelse. På baggrund heraf udarbejder vi efterfølgende et gratis tilbud på opgaven til dig.

D kan enten ringe til os på telefon 51 27 12 65, eller du kan skrive til vores e-mail faa@finnaagaard.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Aagaard Service - Have og anlæg

​CVR: ​11864635​